Maak Kennis met Tennis 2018

Tennis Club Ommen
Sportlaan 5
7732 AB
Ommen
T 0529-451812
W www.tennisclubommen.nl

In samenwerking met tennisclub Ommen organiseert Drive Sport de cursus 'maak kennis met tennis' 

Maak kennis met Tennis wordt gecombineerd met het schooltennis project in Maart 2018.

Op vrijdag 6 en 13 April vanaf 15:00 uur gaan wij twee geweldig leuke tennislessen verzorgen. Een ideale kans om een kennis te maken met de één na grootste sport van Nederland.

Opgeven kan door een mail of app te sturen naar onderstaande gegevens. Vermeld bij het opgeven je volledige naam, klas, leeftijd en voorkeur tijdstip. We plannen een les van 15:00 tot 16:00 en 16:00 tot 17:00. Bij voldoende aanmeldingen is er ook de mogelijkheid om deze te verlengen tot na 17:00 uur. Opgeven kan voor één dag of bij voorkeur voor beide dagen. Op locatie en via aanvraag per mail wordt na afloop de flyers uitgedeeld voor wekelijkse trainingen, toss momenten, activiteiten etc. 

Aan deze kennismakingslessen zijn geen kosten verbonden. Alle basisschoolgroepen 2 t/m 8 zijn hiervoor uitgenodigd. Vriendelijk verzoek om geen schoenen te dragen met noppen (hockeyschoenen, voetbalschoenen etc.) Het tennispark van Ommen is gelegen aan de Sportlaan 5.

Wij hopen jullie te zien op het tennispark en kijken uit naar je inschrijving.

Sportieve groet,

Sven Boers

Drive Sport

sven@drivesport.nl

0653585327

 

 

 


Je kunt je niet meer aanmelden voor deze cursus, omdat de inschrijftermijn verlopen is.SKV inschrijven
Notice: Undefined variable: form in /var/www/vhosts/ommenkids.nl/httpdocs/resources/inc/page/course.php on line 521

Fatal error: Call to a member function addFields() on a non-object in /var/www/vhosts/ommenkids.nl/httpdocs/resources/inc/page/course.php on line 521