geheel vrijblijvend hockeytrainingen volgen

Mixed Hockey Club Ommen
Sportlaan 4
7732AB
Ommen
T 0613323266
W www.mhcommen.nl

Lijkt het je leuk om geheel vrijblijvend eens te kijken of het spelletje en de sport hockey wat voor je zou kunnen zijn, om te zien hoe het is om samen met andere kinderen een échte teamsport te beoefenen, dan ben je van harte welkom bij ons op de club.

Heb je je aangemeld dan draai je dus gewoon mee met een al bestaand team, zodat je echt een goed beeld krijgt wat hockey is, hoe de andere kinderen van het team zijn én dus of het wat voor je zou kunnen zijn. We zullen je zoveel mogelijk proberen te plaatsen bij leeftijdsgenootjes of bij vriendjes/vriendinnetjes als dat van toepassing is.

Je krijgt ruimschoots de tijd om op proef mee te trainen en je zit dus nergens aan vast, pas na afloop van de periode vragen we je een keuze te maken. Er zijn hele leuke jeugdtrainers actief die je alles goed kunnen uitleggen en zorgen dat je je al snel op je gemak zal voelen binnen de groep.

Meld je hieronder dus aan of vul gelijk het proeflidmaatschap formulier in op onze website, we zien je heel graag verschijnen bij ons op het veld.

Tot snel!


Meld je aan

School
Groep *
Volledige naam *
Geslacht *

Woonplaats *
Telefoon *
E-mail *
Ik beoefen een sport *

Zo ja, welke
Bij welke club/vereniging
Opmerkingen
Akkoord *

 

Velden met een * zijn verplicht.

Gelieve alle velden zo volledig mogelijk in te vullen
School
Groep *
Volledige naam *
Geslacht *

Woonplaats *
Telefoon *
E-mail *
Ik beoefen een sport *

Zo ja, welke
Bij welke club/vereniging
Opmerkingen
Akkoord *