Open dag jeugd

Hooge Graven Golfclub Ommen
Hessenweg Oost 3a
7735 KP
Ommen
T 0529 455999
W www.hoogegraven.nl

Op deze middag kun je kennis maken met de golfsport. Kom gerust met vrienden of vriendinnen. Graag opgeven voor 06-05.

Voor wie:Groep 4 t/m 8
Wanneer:Woensdag 11 mei 2022
Tijd:15.00 tot 17.30 uur
Waar:Hooge Graven Golfclub Ommen
Kosten:€ 0,00
E-mail:info@hoogegraven.nl
Bijzonderheden:

Materiaal is aanwezig.
Draag sportschoenen en kleding waarin je goed kan bewegen.
Ouders mogen gratis meelessen.

Hieronder meer details over het jeugdlidmaatschap en het jeugdprogramma van Golfclub Hooge Graven:

Naast de gemiddeld 15 lessen per jaar organiseert de jeugdcommissie een aantal onderlinge jeugdwedstrijdjes, zijn er clubwedstrijden die ook geschikt zijn voor de jeugd en wordt er ten minste 1x op een vreemde baan gespeeld. Ook zijn er lessen waar vriendjes en vriendinnetjes meegenomen kunnen worden. Dit kan ook op de open dagen van de club zelf.

De lessen worden gegeven door 2 gediplomeerde Pro’s. De vaardigheden worden bijgehouden en beloont met een label, totdat handicap 54 is behaald. Een aantal lessen wordt uitgebreid in tijd en activiteiten. Dan gaan de kinderen naast de les onder andere ook met elkaar de baan in en is er ook een gezamenlijke pauze. Ze zijn dan ±2,5- 3 uur op de club onder begeleiding van ouders en jeugdcommissieleden of jeugdcoaches.

De jeugdspelers met een handicap 54 of lager kunnen ook meespelen in de competitie die wordt gespeeld op 5 zondagen in juni meestal op naburige clubs. Hiervoor is speelervaring vereist en het kunnen lopen van 18 holes.

Het doel is om de kinderen op een professionele manier te begeleiden bij het behalen van handicap 54 en daarna uiteraard lager in een veilige vertrouwde omgeving met gelijkgestemden. Veelal zit er een spelelement in de lessen en de activiteiten.
Mocht je niet kunnen wachten tot 11 mei, mail gerust voor andere mogelijkheden om kennis te maken met Golfclub Hooge Graven. We zien je graag op de club!


Je kunt je niet meer aanmelden voor deze cursus, omdat de inschrijftermijn verlopen is.