Cursus: Piano / Keyboard

Muziekschool Pianoforte
Muziekschool Pianoforte , Strangeweg 25
7731GV
Ommen
T 06-14436332
W www.muziekschoolpianoforte.nl

Je hebt vast wel eens achter een piano gezeten en een beetje gepingeld. De piano is één van de populairste muziekinstrumenten. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Voor zowel gevorderden als beginners en voor jong tot oud. Van klassiek tot popliedjes, solo spelen of als begeleiding. De keuze is aan jou. Jij geeft aan welke kant jij uit wil met het piano leren spelen. Als je nog niet precies weet wat je wilt spelen, dan begin je met een combinatie van allerlei muziekstijlen. Daarna kun je kijken welke richting jij inslaat met het piano leren spelen.

Bij Muziekschool Pianoforte kun je al piano of keyboard leren spelen vanaf je 7e jaar. Er wordt gewerkt met een breed en up to date repertoire aan liedjes, waarmee je zowel melodieën als de meest voorkomende akkoorden leert spelen. Er wordt ook aandacht besteed aan het improviseren en harmoniseren als je al iets gevorderd bent.

Start cursus:7 maart 2018
Duur cursus: 4 weken ( 1 les per week)
Lesvorm: Individueel
Lesduur: 20 minuten

Locatie: Basisschool De Kardoen
Adres: Korenbloemstraat 2, Ommen
Tarief: €5,00 per persoon per les (€ 20,- voor de hele cursus)

Voor meer informatie ga naar: 
http://www.muziekschoolpianoforte.nl


Je kunt je niet meer aanmelden voor deze cursus, omdat de inschrijftermijn verlopen is. SKV inschrijven
Notice: Undefined variable: form in /var/www/vhosts/ommenkids.nl/httpdocs/resources/inc/page/course.php on line 521

Fatal error: Call to a member function addFields() on a non-object in /var/www/vhosts/ommenkids.nl/httpdocs/resources/inc/page/course.php on line 521